Uw gehoor

Jouw gehoor in goede handen

Gehoorverlies beïnvloedt je levenskwaliteit. Want als je minder goed hoort, mis je mooie en unieke momenten in je leven. Daarom hechten we bij Figo Optics niet alleen veel belang aan een goed zicht, maar ook aan een goede hoorkwaliteit.

Wil je je gehoor laten opvolgen en op die manier verbeteren? We helpen je graag verder door een hoortest af te nemen.

Doe de online hoortest

Maak hier je afspraak
Wij hebben ook oog voor uw oren.
Philippe
Image
Meten is weten: laat een gratis gehoortest uitvoeren
Onze audiologe voert een gehoortest uit om je gehoor goed in kaart te brengen. Zo’n test duurt maar 15 minuten, is altijd gratis én vrijblijvend. Op basis van de resultaten kunnen we je gehoor beter opvolgen en het zo verbeteren.
Beter horen = meer levenskwaliteit
Bij gezond en vitaal ouder worden, hoort ook een goed gehoor. En dan maken kleine details vaak een groot verschil. Dankzij onze opvolging verbeter je niet alleen je gehoor, maar ook je levenskwaliteit. Bij Figo Optics volgen en verzorgen we graag je gehoor. We werken een oplossing op maat uit die bij jouw persoonlijke levensstijl past en wij overlopen de diverse soorten en merken samen met jou. Wist je dat je je hoortoestel een maand gratis mag uitproberen? En dat je pas betaalt bij aankoop?
Belangrijk: bescherm je gehoor

Een verminderde hoorkwaliteit ligt ook vaak aan gehoorschade. Bescherm daarom je gehoor door middel van de juiste gehoorbescherming, want voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

En of je nu gehoorbescherming nodig hebt op je werk, tijdens een concertbezoek, om te gaan zwemmen … Figo Optics heeft een ruim aanbod om je keuze uit te maken. We adviseren je graag!

Maak een afspraak


Wil je ook je gehoor laten opvolgen en op die manier verbeteren? Maak een afspraak.
Maak hier je afspraak